SWEET ELIXÍR

Máte rádi sladké, ale protože si držíte linii, nechcete mít pak výčitky svědomí? Nebo vás trápí neřest, že vyluxujete všechno ve špajzu?

  • Mám pro vás řešení. SWEET ELIXÍR

Sweet elixír vám dodá potřebné živiny a zároveň vám vyřeší výčitky svědomí a uspokojí vaše chuťové pohárky. Sweet elixír je chuťově velmi dobrý a lahodný, ale zároveň velmi výživný. Sacharidy prostě k životu potřebujeme, a když je vybereme správně, tak nejen pohladíme tělo, ale i duši.

👉 Zde najdete celý recept:

https://youtu.be/q49hEBHoaek

Přeji zdravé mlsání.

✅Pokud byste chtěli pohladit i duši mám pro vás skvělý tip na mou meditaci, Neváhejte a stáhněte si 1 ze 4 unikátních meditací s mého Myšlenkového detoxu  ZNOVUZROZENÍ zdarma

Vyzkoušejte převratnou metodu  MYŠLENKOVÝ DETOX ®️. 🍀

Meditaci ZNOVUZROZENÍ  zdarma stáhněte zde. Neváhejte a stáhněte si 1 ze 4 unikátních meditací s mého Myšlenkového detoxu.

Tato unikátní metoda nejen očistí, zrelaxuje, ale navíc omladí vaše tělo i mysl.

V krátké době tak nejen zrelaxujete, ale navíc si začnete měnit programy v hlavě a díky tomu budete spokojenější, zdravější a šťastnější.

——————————————————————————————————-

Často se mne mnoho přátel a známých ptalo, jak to děláš, že vypadáš o tolik let mladší?

Odpověděla jsem:

UČÍM LIDI MLÁDNOUT ALTERNATIVNĚ, A TO DÍKY MÝM UNIKÁTÍM MEDITACÍM

ZAJÍMÁ MĚ, O CO JDE? Jsou to speciální triky:

✅ Jak být stále svěží

✅ Jak být plný energie a odpočatý

✅ Jak být lásky plný

✅ Jak cítit sebelásku

✅ Jak se cítit uvolnitelně

✅ Jak zároveň očistit tělo a mysl, a to vše v souladu se svým vlastním nitrem a přírodou.

Meditace vás nejen nastartují,  ALE TAKÉ VÁM POMOHOU VAŠI ENERGII UDRŽET. Očistí vás od negativity a nánosů a nastartují vám samoozdravné procesy a nakonec vám omladí vaše buňky. Díky tomu budete mládnout.

Neváhejte a zjistěte více na:

👉 https://vecnemladi.cz/zdarma-meditace-1/uvod-md-meditace-1/

S láskou 💖 Anna

Kdo je Anna? Říkají ji Anne nebo Anička. Je energická žena v běhu, manželka a maminka dvou úžasných dětí. V oboru ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU mám 20-ti letou praxi, kde pomohla stovkám klientů, kteří dnes žijí naplněný život. Je lektorka zdravého životního stylu. Mentální kouč. Je průvodkyní pro lidi, kteří chtějí převzít zodpovědnost za svůj život a zdraví. Dalo by se říci, že je celostní duševní zdravotní sestra. Miluje zdravý životní styl, afirmace, miluji meditace a obzvlášť ty vedené. Učí klienty vnímat své tělo a mysl, jak obojí vyživit a jak se navrátit k rovnováze. Pomáhá lidem najít cestu ke zdravému životnímu stylu. Učí také lidi afirmovat a meditovat. Učí je změnit jejich životní styl komplexně k pevnějšímu a lepšímu duševnímu zdraví. Nasměřuje je tak k návratu do rovnováhy. Začnou žít život v harmonii a klidu. Díky tomu se stanou nezávislí a najdou tak tu nejlepší cestu k sobě samým. Nejen, že její metody změnily její život k lepšímu, ale mění životy jejím přátelům. Klienti jí denně píšou, jak její metody fungují a pomáhají. Sama sebe vnímá jako sluníčkovou slunečnici, protože miluje slunečnice a zdravý životní styl. Už 16 let vlastní stejnojmenný obchod se zdravou výživou společně se svou kamarádkou Ivou. Ke zdravé výživě odjakživa tíhla. Také proto otevřela obchod se zdravou výživou Slunečnice. Obchod se stal velmi oblíbeným místem, kde můžete nakoupit mnoho zdravých věcí. Je velkým milovníkem svobody a alternativy, je blázen do BIO potravin a BIO výrobků, ale říká, že jsem takový zdravý blázen nikoliv šíleně posedlá. Jejím motem je "Nezáleží na tom, co uděláte jednou za čas; záleží na tom, co děláte den za dnem”. Více o Anne najdete zde: Kde je Anne?